Forstør
Kategorier / sektioner:

Hverdagen med Aspergers syndrom (Bog, Hæftet)

Af: H. W. Gade

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 58
Dato for udgivelse: 3-6-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
ISBN-13: 9788776070304
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: H.W. Gade
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

108,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Aspergers syndrom er en form for autisme hos normalt- eller højtbegavede mennesker. Asperger er en uhelbredelig hjerneskade, der har fællestræk med en række andre udbredte mentale handicaps som f.eks. ´almindelig´ autisme, DAMP og Tourettes syndrom.
Da et barn med Aspergers syndrom ofte er en ´lille professor´, kommer sygdommens mindre behagelige sider som en overraskelse og forskrækkelse for forældrene, når barnet kommer i børnehaven. Her bliver barnets manglende evne til at forstå og kommunikere med andre børn iøjnefaldende. Det kan ikke aflæse de andre børns kropssprog og reagerer socialt ´forkert´ hele tiden.
Denne bog indeholder en lang række praktiske råd og forslag til arbejdet med barnet derhjemme og i skolen. Der er beskrivelser af autistisk pædagogik, råd til hverdagen i skolen og meget andet, der kan hjælpe forældre, lærere og pædagoger. Asperger barnets liv som ung og voksen bliver belyst i et selvstændigt kapitel.
Tilsammen giver bogen en række vigtige værktøjer til at støtte barnets selvtillid og indlæring af de manglende sociale kompetencer, der er det største problem for børn med Aspergers syndrom.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hverdagen med Aspergers syndrom

Hverdagen med Aspergers syndrom