Nedsat pris! Hvidovre Station Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvidovre Station (Bog, Hæftet)

Af: Jesper Jespersen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 181
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793692817
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Julia Igaard Abrahamsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

142,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er en fiktiv fortælling om en ung, idealistisk mands rejse fra Danmark til Mellemøsten sidst i 70’erne. Denne unge mand havde gennem de seneste år gennemgået en politisk proces fra at være midtsøgende til at være politisk aktiv på den yderste venstrefløj.    
Arbejdstitlen på denne fortælling var først: En ung revolutionærs bekendelser, senere var andre titler i spil, En hed sommerdag på den tyrkiske højslette, men også Folk kommer og går, og nogle genopstår, Jack var også en mulighed. Det blev dog til Hvidovre Station, det var her, rejsen startede og sluttede. Inklusive det, der hændte før og siden.       
Uddrag af bogen 
Han kom med i en diskussionsklub, der mødtes en aften hver uge i et kælderlokale på universitet tæt ved Vor Frue Plads. Ved møderne var hovedemnet i starten mulighederne for på demokratisk vis at indføre et socialistisk styre i Danmark. De kaldte den for ”klubben”, og et par af Torbens studiekammerater deltog også, f.eks. både Bjarne Poulsen og Rasmus Kristensen, begge to unge idealistiske økonomistuderende. Det var en ung kvindelig lægestuderende uden navn, der ledte møderne. Hun fik langsomt, men sikkert drejet samtalerne ind på, at hvis vi skulle gøre en forskel, var det lige i øjeblikket ikke her i Danmark, men der var jo masser af undertrykte folk ude i verden, f.eks. palæstinenserne, der var fordrevet fra deres land, dem kunne vi hjælpe.       
Om forfatteren 
Jesper Jespersen er født i 1958 og opvokset i Brøndbyvester. Uddannet som bygningsingeniør fra Københavns Teknikum i 1982. Bor i Roskilde og arbejder i København som rådgivende ingeniør. Gift og far til to voksne døtre. Interesserer sig for samfundsforhold, bæredygtigt byggeri, musik, sejlads og cykelsport.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvidovre Station

Hvidovre Station