Nedsat pris! Hvis det stod til mig: oplevelser, erindringer, visioner og alle de gode historier Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvis det stod til mig: oplevelser, erindringer, visioner og alle de gode historier (Bog, Paperback)

Af: Jørn Rye Rasmussen

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 279
Dato for udgivelse: 20-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771531978
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

172,25 kr

-13%

Vejl. pris: 198,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En masse gode historier 
Der sker meget bag kulisserne i et byråds indre liv. Og der sker også ting, der aldrig kommer til offentlighedens kendskab. Der er faktisk en masse gode historier. Nogle af dem løftes der sløret for i denne bog. Jeg beskriver også min lidt usædvanlige personlige baggrund for at beskæftige mig med politik. 
Man kan læse om, hvad der egentlig skete, da S og SF lavede en politisk rævekage, der gjorde en konservativ til borgmester i Silkeborg. Eller om dengang, landsstævnet i 98 var ved at blive flyttet til Aalborg. Eller dengang kulturudvalget var på studietur til Liverpool, og meget ufrivilligt blev mediestjerner. Eller da en Silkeborgdelegation fløj til Bruxelles i privatfly og skaffede 50 mio. til Ferskvandscentret. Eller da en anden delegation var på besøg ombord på kongeskibet i Vejle havn. Foruden de mange planer for Silkeborg stadion. Om interne konflikter i SF og i andre partier i byrådet. Og en lang række andre begivenheder. 
Bogen er mine erindringer om 32 år i Silkeborg byråd. Og om andre politiske oplevelser, bl.a. såkaldte arbejdsfrokoster med østeuropæiske ambassadefolk under den kolde krig. Der er også små private anekdoter om Gert Petersen, Peter Brixtofte, Margrethe Auken, Pia Kjærsgaard, Lars Løkke Rasmussen, Uffe Elbæk, Helge Sander og en række andre landspolitikere.  
Sidst men ikke mindst rummer bogen mine private visioner for, hvordan Silkeborg by og kommune skal udvikle sig, hvis vi bliver 130.000 indbyggere, over de kommende 20 år, sådan som det bliver, "hvis det stod til mig". Deraf bogens titel.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvis det stod til mig: oplevelser, erindringer, visioner og alle de gode historier

Hvis det stod til mig: oplevelser, erindringer, visioner og alle de gode historier