Nedsat pris! Hvis dit liv var et køkken...: Topchefens personlige værktøjskasse
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hvis dit liv var et køkken...: Topchefens personlige værktøjskasse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Pernille Spiers-Lopez

Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712046196
Udgave: 1. (11-04-2012)
Oplag: 1. (11-04-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 208
Omslagsgrafiker: Olga Bramsen
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver
193,00 kr
149,50 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”I stedet for at bruge hele dit liv på at finde det rigtige job, så gør det til dit vigtigste job at finde dit rigtige liv.” - Pernille Spiers-Lopez

Hun har været global HR-chef for 135.000 ansatte og en del af IKEAs absolutte topledelse i ti år. Hun fik sat IKEA på landkortet i Nordamerika, hun er medlem af flere eksklusive netværk og bestyrelser, blandt andre Women’s Leadership Board tilknyttet Harvard University og Save the Children US – og så er hun opvokset i Funder uden for Silkeborg. 

Navnet er Pernille Spiers-Lopez. En kvinde, der med egne ord kom til USA som ung, naiv iværksætter med den helt forkerte uddannelse og det helt forkerte køn. I hvert fald hvis man vil til tops.

Og det ville Pernille. Men på sin helt egen måde. Hvor mange andre topchefer ville fx åbent erkende, at de lader sig inspirere af digte? Og hvor mange andre ville frivilligt vende det hele ryggen i en alder af 52 år, uden at have en plan B – alene fordi livet skal være drevet af passion. Det kræver mod, eventyrlyst og en grundlæggende evne til at lytte til sig selv. Det har Pernille. Hun kan hun noget, som mange (kvinder) ikke kan finde ud af: Hun er fyldt med selvtillid, hun tør følge sine drømme – og så tør hun åbent indrømme, at kvinder ofte er den største stopklods for sig selv.  

I Hvis dit liv var et køkken… åbner Pernille sin egen, personlige værktøjskasse med konkrete øvelser og spørgsmål til eftertanke for at få dig til tops – ikke nødvendigvis på jobbet, men i dit eget liv. Et liv, som du selv skruer sammen, så alle elementerne passer til dig og dine drømme. Bliv blandt andet inspireret af Pernilles farvel til illusionen om at være perfekt, hendes opgør med myten om ”den gode mor”, hendes evne til aldrig at ærgre sig – og hendes mod til at stå ved den, hun er. Også når det måske er besværligt. 

Og målet? At du når til et punkt, hvor du hviler i dig selv, ved hvad du vil, er i kontakt med dine indre værdier og kender faresignalerne, når du går på kompromis med dig selv. 

"6 stjerner". - Fyns Stiftstidende

Pernille Spiers-Lopez (f. 1959) bor i USA, hvor hun er kendt som en af landets mest indflydelsesrige erhvervskvinder. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Karin Gråbæk (f. 1969), der er bosat i London.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvis dit liv var et køkken...: Topchefens personlige værktøjskasse

Hvis dit liv var et køkken...: Topchefens personlige værktøjskasse