Hvor creepy! (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Crispin Boyer

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740613421
Udgave: 1. (01-12-2016)
Oplag: 1. (01-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 176
Originaltitel: That's creepy!
Oversætter: Tommy Heisz
Originalsprog: Engelsk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvor creepy!

Nu kan du få fingrene i bogen, der får dig til at ryste af skræk og tude af grin. Rumvæsenet Ruth og Agent Gys-og-gru er dine guider gennem 176 sider med alverdens mærkelige og uhyggelige historier.  De hjælper dig også med at fakta-tjekke historierne, så du kan gennemskue, hvad der er det rene sludder.

Bogen er delt ind i 8 grufulde fulde kapitler, der handler om alt fra blogsugere, rumvæsner og urolige ånder – eller spøgelser om du vil. Bogen er spækket med fotos og illustrationer, som hjælper fantasien og forståelsen på vej. Nogle af dem er meget grufulde, så det er måske ikke bogen, der skal læses som godnatlæsning. Men på den anden side, så er der også nogle virkelig sjove billeder og historier, som kan være udmærkede at falde i søvn på. Så det er lidt som at spille i lotteriet at åbne bogen: Vil du ryste af skræk – eller tude af grin?

Crispin Boyer, der også har skrevet en bog om klamme ting, har samlet og gengivet alle de vanvittige historier. Om varulve, Bigfoot, Bermuda-trekanten og UFOer. Og hans gengivelser er spændende og efterlader en med spørgsmålet: Kan det virkelig passe? Og så er det jo godt, at de to guider hjælper en med at stille de kritiske spørgsmål.

Anmeldelser (0)