Nedsat pris! Hvor der er håb: Fra teori til sundhedsfaglig praksis
Kategorier / sektioner:

Hvor der er håb: Fra teori til sundhedsfaglig praksis (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Vibeke Graven og Jan Brødslev Olsen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759329207
Udgave: 1. (01-06-2018)
Oplag: 1. (01-06-2018)
Indbinding: Paperback
Sideantal: 165
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I løbet af et livsforløb kommer de fleste mennesker ud for kriser i forbindelse med fx alvorlig sygdom, ulykker eller tab af deres nærmeste. Ofte mødes disse mennesker af professionelle i sundhedsvæsnet, for hvem det bliver naturligt at ville vække håb. Skal det lykkes, må den professionelle have et nuanceret blik for håbets betydning og være opmærksom på, hvad der kan styrke det enkelte menneskes håb. Helt grundlæggende må man også vide, hvad håb egentlig er.

Denne bog samler og diskuterer en række centrale teorier om håb fra filosofi, psykologi og samfundsvidenskab. Undervejs sættes teorierne i relation til praksis, og da håb også har væsentlig betydning for den sundhedsprofessionelle selv, bliver bogens tema også belyst ud fra en aktuel samfundsmæssig sammenhæng. Bogen er med dens systematiske teoretiske fremstilling den første af sin art på dansk og er et tiltrængt bidrag til at nuancere forståelsen af håb som andet og mere end hverdagens håb om, at dette eller hint vil ske i fremtiden.

Bogen retter sig i kraft af dens eksempelmateriale primært mod sundhedsprofessionerne men er relevant for alle fagprofessionelle, som beskæftiger sig med mennesker i sårbare situationer. Endelig kan bogen læses af alle, som ønsker at få en større forståelse for håbets mange nuancer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvor der er håb: Fra teori til sundhedsfaglig praksis

Hvor der er håb: Fra teori til sundhedsfaglig praksis