Hvor er verden nem at forstå - hvis man vil
Kategorier / sektioner:

Hvor er verden nem at forstå - hvis man vil (Paperback, Dansk)

Af: René Vitting

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740971224
Udgave: 1. (17-10-2018)
Oplagsdato: 2018-10-17
Indbinding: Paperback

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvis du synes, verden er svær at forstå med den gamle traditionelle tænkning fra forrige årtusinde, så byder denne bog noget nyt. Heri er et helt nyt paradigme med flere nye elementer, der kan bruges til at forstå verden og livet i dag.
Jeg brugt metoden kaldet Design Thinking til at formulere hele min tankegang om mig selv, mit liv og den verden, jeg lever i. Om du vil tage hele min tankegang eller kun dele af den – det er op til dig. Jeg vil gerne have, du laver Design Thinking for dit eget liv, og deri skal du kun bruge de elementer, du synes om. Så bare vælg, hvad du synes om.
Det er helt i orden at være subjektiv. Det skal man være for at være selvstændig, og det skal man være, når man tænker ud af boksen. Og det gør du jo.
Jeg håber, du er åben for innovation og kreativitet. Er du det, så tror jeg, denne bog er nem at forstå og bruge. Derudover håber jeg også, du er selvrefleksiv og tænker over, hvad du eventuelt vælger fra denne bog. Det, du vælger, skal passe til dig først og fremmest. Det kan du gøre gennem selvrefleksion og mærke efter i maven.
De er som sådan kun en forudsætning, du skal gøre for at få noget ud af denne bog. Du skal forlade den gamle tænkning. Albert Einstein – en af de klogeste personer gennem tiden – sagde:
”Vi kan ikke løse problemerne med den samme tænkning, som da vi skabte dem.”
Har vi så problemer? Ja det har vi da. Økonomiske kriser, verden med internet og sociale medier, uendelige mængder kommunikation over det hele og et gigantisk kaos med mange meninger om alting. Det giver forskelligheder overalt, men vi skal jo også holde sammen i samfund og fællesskaber. Hvordan kan vi gøre det?
Her skal vi bruge Einsteins kloge. Sætte fra og tænke ud af boksen til noget nyt.
Det har jeg gjort i denne bog og skabt nogle nye byggeklodser til forståelsen. Af dem kan du vælge dem, du vil og bygge din egen forståelse, som den Design Thinker du er.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvor er verden nem at forstå - hvis man vil

Hvor er verden nem at forstå - hvis man vil