Nedsat pris! Hvor lyset slipper ind: Forfatteren til Ensomme hjerter og herreløse hunde  + Mine 100 ting+ Det største ønske
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hvor lyset slipper ind: Forfatteren til Ensomme hjerter og herreløse hunde + Mine 100 ting+ Det største ønske (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lucy Dillon

Forlag: Forlaget Zara
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771163247
Udgave: 1. (11-03-2019)
Oplag: 1. (11-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 480
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

  • "Forfatteren Lucy Dillon er nutidens succes-romanforfatter som altid får sin romaner krydret med "moral og kærlighed" og råhygge, samt et glimt af humor". 
  • En inspirerende, livsfremmende roman, der vil få dig til at se dit liv på en frisk... Fans af Jojo moyes, Lucy Diamond og Veronica Henry vil elske den.
  •   Hvor lyset slipper ind er en livsbekræftende roman, som får én til at se på livet med nye øjne. 
  • Somme tider kan et knust hjerte heles på uventede måder.    

Lorna har lært, at mod er noget, man vælger at tage på – som rød læbestift. Som nu, hvor hun står med nøglerne til Longhamptons kunstgalleri i hånden og føler sig omtrent lige så modig som sin nervøse gravhund, der ryster af skræk ved hendes fødder.

Og Longhampton er ikke ligefrem en ny begyndelse. Det var her, hendes familie gik i opløsning, her hendes usikkerhed slog rod, og her hendes komplicerede kærlighedshistorie begyndte.

  I forsøget på at få det skrantende galleri på fode opsøger Lorna den notorisk tilbagetrukne kunstner Joyce Rothery, en ældre kvinde, hvis smukke og dragende oliemalerier tidligere har været et stort tilløbsstykke på egnen. Gradvist spirer et venskab frem mellem de to umage kvinder, og det giver Lorna modet til at finde inspiration, hvor hun mindst venter det, se hårde sandheder i øjnene og søge nye veje.

Galleriet bliver et samlingssted, hvor nye bånd bliver knyttet, og gammel kærlighed får en chance til, og på en måde, som Lorna aldrig havde forestillet sig, slipper lyset ind i hendes verden.     


Lucy Dillon er født i Cumbria i Nordvestengland og har arbejdet i bogbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter i Herefordshire, hvor hun udover at skrive på sine romaner fordriver tiden med at bage og gå mange, lange ture med sine to Bassethunde, Bonham og Violet. Lucy Dillons debutroman The Ballroom Class (2008; ej udgivet på dansk endnu) fik mange fantastiske anmeldelser. Hendes bedstsælgende anden roman Ensomme hjerter og hjemløse hunde har vundet The Romantic Novelist Association's Novel of the Year Award. 

Anmeldelser (0)