Nedsat pris! Hvor solen græder: en fortælling fra Syrien Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvor solen græder: en fortælling fra Syrien (Bog, Paperback)

Af: Puk Damsgård Andersen

Forlag: Politiken
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 263
Dato for udgivelse: 10-1-2017
Udgivelse: 5. udgave, 2017.
Redaktion: Lea Korsgaard
ISBN-13: 9788740036763
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Kort: Gert K. Nielsen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 5
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Paperback
116,25 kr
Hæftet
100,00 kr

116,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nour levede et sorgløst storbyliv i Damaskus. Hun kørte på arbejde i egen bil og drak cocktails med veninderne, indtil syrerne i 2011 begyndte deres oprør mod præsident Bashar al-Assad.

Revolutionen forvandlede Syrien til et land i borgerkrig og forandrede Nours liv for altid. Hvor solen græder er Puk Damsgårds på én gang gribende og rædselsvækkende fortælling om at kæmpe for frihed og forfølge sin revolutionsforelskelse på trods, men også om, hvad der sker, når kampen for at holde sig i live overskygger længslen efter demokrati.

Puk Damsgård er den danske journalist, der har rejst mest i Syrien. Bogen er hendes personlige beretning om at blive smuglet over grænsen for at rapportere fra et land i opløsning og om mennesker, hvis liv er i en permanent undtagelsestilstand. Vi møder blandt andre den heroiske og lattermilde læge Dr. Kassem og den unge Mohannad, der modvilligt er draget i krig, mens han drømmer om at blive gift med sin elskede. Men først og fremmest følger bogen storbykvinden Nour, der i en frihedsrus engagerer sig i det syriske oprør, som ender med at blive hendes livs mareridt.

Hvor solen græder tager læseren med på en sjælden rejse ind bagfrontlinjerne i en krig, hvor mere end 150.000 mennesker er blevet dræbt, og millioner er sendt på flugt.

Om forfatteren:
Puk Damsgård, f. 1978, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Hun har siden juli 2011 været DR´s mellemøstkorrespondent med base i Beirut og nu Kairo.

Tidligere har hun skrevet bøgerne "De Renes Land" (JP´s Forlag, 2009) og "Ulvehjerter" (Politikens Forlag, 2011). Puk Damsgård har modtaget flere priser for sit arbejde, bl.a. journalistprisen fra Den Berlingske Fond og i december 2012 var hun nomineret til Cavling-prisen for sin dækning af krigen i Syrien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvor solen græder: en fortælling fra Syrien

Hvor solen græder: en fortælling fra Syrien