Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt: en gyser om kolesterolmyten & medicinalindustrien med en alternativ forklaring på hjerte- karsygdommene (Bog, Hæftet)

Af: Uffe Ravnskov

Forlag: Hovedland
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Dato for udgivelse: 1-8-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788770705578
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

190,85 kr

-17%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt er en opfølger til Uffe Ravnskovs første bog Kolesterol - myter og realiteter, men hvor Kolesterol - myter og realiteter hovedsagelig tager sig af den tekniske side af sagen, påviser Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt, hvordan det er lykkedes at overbevise hele verden om, at mættet fedt og højt kolesterol er farligt for sundheden.
Man har forvandlet hvidt til sort ved at ignorere alt, der har talt imod dette, ved at overdrive eller forvanske trivielle forskningsresultater eller ved at citere modstridende resultater på en måde, der har givet det indtryk, at de har støttet hypotesen. Man har undertrykt og latterliggjort kritiske forskere og publiceret manipulerede resulatater i videnskabelige tidsskrifter.
Den nye bog byder desuden på en opsummering af de mest indlysende argumenter i en relativ letlæst form samt præsenterer en lang række nyheder på området.
I Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt kommer det blandt andet frem, at et nyt kolesterolsænkende eksperiment har vist, at åreforkalkningen bliver værre, jo mere man sænker kolesterolet, at kolesteroltallet hos patienter med akut infarkt er lavere end normalt, og at infarktpatienter med de laveste kolesteroltal løber den største risiko for at dø de efterfølgende tre år.
Derudover afsløres det, at det hidtil største kolesterolsænkende eksperiment har vist, at man kan få diabetes hvis man sænker kolessterolet og at de medicinske tidsskrifter vrimler med artikler, hvor kendte forskere står som forfattere, men som i virkeligheden er skrevet af lægemiddelindustriens skyggeskribenter.
Uffe Ravnskov peger på, at 28 kosteksperter udpeget af WHO og FAO for nylig har publiceret en ny rapport, hvori de erklærer, at der ikke findes videnskabeligt bevis for, at mættet fedt er farligt, så opgøret med kolesterolhypotesen har aldrig været mere aktuelt end nu.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt: en gyser om kolesterolmyten & medicinalindustrien med en alternativ forklaring på hjerte- karsygdommene

Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt: en gyser om kolesterolmyten & medicinalindustrien med en alternativ forklaring på hjerte- karsygdommene