Hyl og gys
Kategorier / sektioner:

Hyl og gys (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lene Møller

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702187014
Udgave: 1. (11-03-2016)
Oplag: 1. (11-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Lydret læsebog 1
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 80
Omslagsillustrator: Lars Horneman
Illustrator: Lars Horneman
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Teo og Lulu skal besøge Anna, den nye pige i klassen. Hun bor på en ø med mange får og små lam. Da de ser et dødt lam, bliver Lulu så ked af det, at hun stikker i løb - væk fra Teo og Anna. Desværre falder hun og forvrider sin ankel. Det begynder at blive mørkt, og Lulu ved ikke helt, hvordan hun skal finde hjem. Pludselig hører hun en lyd og ser et par lysende gule øjne i mørket.   En virkelig spændende historie med et lydret og lydnært ordmateriale.

Lydrette læsebøger er velegnet til læsning i fx mindre læsegrupper, så eleverne kan stabilisere og automatisere deres elementælre læsefærdigheder og udvikle deres lyst til at læse. Denne bog er niveau 1.

Lydrette læsebøger er en række selvstændige læsebøger til den individuelle læsetræning i indskolingen. Bøgerne er skrevet med elementære lydrette og lydnære ord, som begynderlæsere selv kan læse. Serien kan anvendes som supplement til et hvilket som helst dansksystem eller i sig selv udgøre læsestoffet i danskundervisningen. Bag i hver bog er en kortfattet guide til læreren. Bøgerne er omfattende (80 sider), og der er dermed tilstrækkeligt stof til det daglige læsebånd, så man undgår, at eleverne løber tør for helt lette bøger.

Lydrette læsebøger findes på 4 niveauer. Lix: 5

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hyl og gys

Hyl og gys