Nedsat pris! Hypnose og hypnoterapi Forstør
Kategorier / sektioner:

Hypnose og hypnoterapi (Bog, Hæftet)

Af: Jens-Jørgen Gravesen

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 306
Dato for udgivelse: 25-5-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Illustrator: Christian Hvid
ISBN-13: 9788771297874
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Endelig er der kommet en god, gedigen grundbog om hypnose og hypnoterapi. Den er skrevet af læge Jens-Jørgen Gravesen, der er hypnosens grand old man i Danmark."
Ugeskrift for Læger
´Hypnose og hypnoterapi´ er blevet en klassiker og er genoptrykt i flere oplag de seneste ti år. Bogen er nu revideret og ajourført, så den knyttes tættere til forfatterens to senere bøger ´Hypnoterapi i praksis´ (2012) samt ´Negativ spontanhypnose´ (2012). Sammen udgør de tre bøger en helhed, men de kan også læses hver for sig.
´Hypnose og hypnoterapi´ gennemgår bl.a. hypnosens historie og dens hovedpersoner de sidste 250 år. Bogen forklarer hypnoterapiens grundbegreber, og i 37 patienthistorier vises teorierne i praksis, så behandlingsresultaterne bliver lette at forstå.
Det vises også, hvordan hypnose spiller en vigtig rolle i de fleste menneskers dagligdag, både positivt og negativt, uden at vi aner det. Hypnose kan opstå spontant ved en koncentration af opmærksomheden. Hvis bevidstheden koncentrerer sig ukontrollabelt om et negativt indhold, kan den dårlige oplevelse vare ved og give behov for behandling.
I bogen ses behandlinger af fx angst, hovedpine, træthed, smerter, svimmelhed, hukommelses- og koncentrationsbesvær, muskelsvækkelse, kvalme, depression, håndrysten, fobier, spiseforstyrrelser, mavekatar, mv.
"Som læser har man således mulighed for at opleve teori og praksis udvikle sig samtidig. Det gør bogen meget inspirerende og let at læse."
Psykolog Nyt

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hypnose og hypnoterapi

Hypnose og hypnoterapi