Hypsipyle: En fortælling fra det gamle Grækenland Forstør
Kategorier / sektioner:

Hypsipyle: En fortælling fra det gamle Grækenland (Bog, Hæftet)

Af: Henriette Houth

Forlag: Alma
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 83
Dato for udgivelse: 19-9-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Illustrator: Els Cools
ISBN-13: 9788772432458
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: med illustrationer af Els Cools
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Anvendelighed: Fra 11 år
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

50,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I gamle dage, da guderne endnu boede på Olympen, levede der på øen Lemnos en prinsesse ved navn Hypsipyle. Ja faktisk var det Hypsipyle, der herskede over hele den smukke ø - og det var hun god til.
Men så begynder både guderne og en gruppe hævngerrige mennesker at blande sig, og det fører til både farer og flugt - og til at Hypsipyle bliver bortført, solgt som slave til en konge langt væk.
Hypsipyle er en fri gendigtning af et gammelt græsk sagn, så i bogen møder vi både den store helt Jason, gudernes overhoved Zeus og mange andre af de kendte mytiske figurer. En roman for børn og unge fortalt med megen dramatik og med helsides farveillustrationer af Els Cools.
»Der er gang i den i historien, hvor guder og mennesker krydser hinandens spor. Hybris og nemesis er i centrum på ægte antik-græsk vis. Det er et spændende sagn om menneskeligt overmod, om at blive voksen med mere, og det fortælles fint og underholdende.«
- Thomas Bo Thomsen, Frederiksborg Amts Avis / Venstrepressen
»En bog til børn fra 11 år og voksne, der godt kan lide at udforske den græske mytologi (...) Det hele virker troværdigt og er fortalt på en vedkommende og meget velfortalt måde (...) Illustreret med flere farveillustrationer i en kunstnerisk farvemættet, speciel streg, som er med til at give bogen sit specielle præg.
Her (er) en fri gendigtning, som flere steder sætter ind med et lidt større persongalleri, lidt mere dramatik og spænding, som gør historien vedkommende og fantasifuld. En velskrevet, spændende og dramatisk historie.«
- Bibliotekslektør.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hypsipyle: En fortælling fra det gamle Grækenland

Hypsipyle: En fortælling fra det gamle Grækenland