Nedsat pris! I Amerika Forstør
Kategorier / sektioner:

I Amerika (Bog, Hæftet)

Af: Susan Sontag

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 334
Dato for udgivelse: 22-5-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Oversætter: Nina Bolt
ISBN-13: 9788779730106
Produkt type: Bog
Originaltitel: In America
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

101,45 kr

-27%

Vejl. pris: 139,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter sin berømmede - og filmatiserede - historiske kærlighedsroman Manden der elskede vulkaner har Susan Sontag skrevet endnu en historisk roman. Men denne gang med en kvindelig hovedperson.
Som dens titel fortæller, handler romanen først og fremmest om Amerika. Det er drømmelandet, som den feterede polske skuespillerinde Maryna udvandrer til sammen med en lille gruppe af familie og venner - bl.a. hendes mand, en aristokrat i oprør mod sin velhavende familie, deres lille søn og en ung forfatter som tilbeder Maryna. Året er 1876. Gruppen slår sig ned i Californien, i nærheden af byen Anaheim, i den hensigt at dyrke landbrug og leve det gode liv i den franske utopist Charles Fouriers ånd.
Stort set alle deres drømme havarerer og flertallet af de polske immigranter vender tilbage til Polen - men ikke Maryna, som det lykkes at skabe sig en ny karriere som skuespiller og lægge det dannede amerikanske publikum for sine fødder. Hun er og bliver en diva, en Sarah Bernhardt med en gådefuld magt over omgivelserne - og ikke mindst mændene i hendes liv, som Susan Sontag tegner en stribe fængslende portrætter af.

I Amerika er en roman om mange ting: en kvindes forsøg på selv-forvandling, en skæbnefortælling om idealister, om teater, om kærlighedens mange ansigter - og ikke mindst en roman om Amerika.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I Amerika

I Amerika