Nedsat pris! I dag er Guds dag: Tekster til alle årets dage, Standardudgaven Forstør
Kategorier / sektioner:

I dag er Guds dag: Tekster til alle årets dage, Standardudgaven (Bog, Paperback)

Af: Wilfrid Stinissen

Forlag: Ansgarstiftelsen
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 390
Dato for udgivelse: 11-10-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
Oversætter: Kirsten Szarafin
ISBN-13: 9788791338311
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsdesign: Marcelino Gauguin
Forord: Grethe Livbjerg
Originaltitel: I dag är Guds dag
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 1995
Originalsprog: Svensk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

145,55 kr

-23%

Vejl. pris: 189,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Har du nogensinde tænkt om ikke mennesket rummer større dybder end det, du bliver præsenteret for i et ugeblad? Har du nogensinde længtes efter at se dit liv i en større sammenhæng? Har du bladret i forskelligt spirituelt litteratur og ønsket at finde noget tilsvarende på kristent fundament? Eller er du bare nysgerrig efter at vide om kristendommen overhovedet har noget relevant og konkret at sige til et moderne menneske som dig?
Så er I dag er Guds dag det helt rigtige sted at starte. Hvorfor? Fordi den allerede er en tidløs klassiker indenfor genren. Bogen, som er solgt i rekordstort oplag, bliver ved med at gribe mennesker i Danmark og tale direkte ind i deres hverdag.
I dag er Guds dag er et kig ind i et univers af åndelige rigdomme. 365 korte tekster, der har relevans for dit liv og den livssituation, som du står i. Enkle, krystalklare refleksioner til hver dag, skrevet af en af de største åndelige vejledere på vores breddegrader. I sit forord skriver Grethe Livbjerg: ”I dag er Guds dag giver os en spiritualitet som kan leves midt i vores hverdag.”
Wilfrid Stinissen er den berømte Karmelitmunk, som er bosiddende i et kloster i Norraby, Sverige. har skrevet og udgivet omkring 15 bøger samt en række mindre skrifter. Hans bøger er udgivet i over 20 forskellige sprog og solgt i titusindvis. Hans forfatterskab og synspunkter har stor gennemslagskraft både inden for og uden for Den katolske Kirke. Det røde tråd i Stinissens forfatterskab er glæden over og bevidstheden om at være elsket af Gud. Wilfrid Stinissen er et vidende menneske og samtidig beskeden, givende og lattermild. I sit forfatterskab evner han at formidle i et sprog, der taler til mange menneskers hjerte.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I dag er Guds dag: Tekster til alle årets dage, Standardudgaven

I dag er Guds dag: Tekster til alle årets dage, Standardudgaven