Nedsat pris! I den sidste regn Forstør
Kategorier / sektioner:

I den sidste regn (Bog, Indbundet)

Af: Janesh Vaidya

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 339
Dato for udgivelse: 1-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Mette Stepnicka
ISBN-13: 9788740603712
Produkt type: Bog
Originaltitel: In the last rain
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En smuk og fængslende perle om de vigtigste ting i livet. 
"I den sidste regn" har i sin svenske oversættelse foreløbigt solgt 60.000 eksemplarer og vakt begejstring hos de svenske læsere: 
"En sjælelig og kropslig bevægelse, som ved et trylleslag. Man har ikke lyst til at blive færdig med at læse." 
Michael Nyqvist, skuespiller 
"En af de smukkest skrevne bøger, jeg længe har læst. Sprogligt er den vidunderlig at læse, og jeg suger dens visdom til mig. Det her en bog med passager, som jeg absolut ikke ønskede at glemme, så jeg læste den med en notesbog ved hånden." Kulturbloggen 
Janesh Vaidya har skrevet en smuk og fængslende roman med autobiografiske træk og et stærkt narrativ, som både overrasker og fascinerer læseren. 
Fortælleren er på vej tilbage til sin landsby i Kerala i det sydlige Indien, hvor hans far ligger på sit dødsleje. Han genkalder sin barndom og forholdet til bedstemoren, som var den person, der stod ham allernærmest. Forude venter en voldsom og ødelæggende regntid og en række hændelser, som for altid vil ændre hans livssyn og vække følelser hos landsbyens beboere, der længe har været fortrængt. 
Bogen er gennemsyret af magiske og medrivende beretninger om menneskene i den lille smukke kystby i det sydlige Indien. Gennem det poetiske sprog og en intelligent, udfordrende tilgang udforskes en landsbys traditioner og tro og deres indflydelse på menneskers liv. Det er en stærk og farvestrålende skildring af en barndom, men også en roman om livsvisdom og kærlighed - til livet og til mennesker, selv efter døden. 
En stærk, unik fortællestemme og en historie, der vil blive hos læseren længe efter, den sidste side er vendt. 
Janesh Vaidya er forfatter, underviser og læge, og praktiserer den holistiske behandlingsform ayurveda, som bruges inden for hinduismen og har r.dder flere tusind år tilbage i indisk l.gevidenskab. Vaidya er født i Kerala i det sydlige Indien, og blev som barn inspireret af sin bedstemors spirituelle og kunstneriske livssyn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I den sidste regn

I den sidste regn