Nedsat pris! I doktorbåd og karriol Forstør
Kategorier / sektioner:

I doktorbåd og karriol (Bog, Hæftet)

Af: Aage Krarup Nielsen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 17-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788726003758
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Kun det spæde gule lys, der blinker ud i sneen fra en hytte, langt, langt borte kalder ens tanker tilbage til jorden og minder en om, at ved fjeldenes fod – selv ved foden af disse hvide og tindrende altre i naturens evige tempel, pusler små menneskevæsner med de samme glæder, de samme sorger, de samme drømme og den samme død, som menneskene på enhver anden plet af vor myldrende klode."
Aage Krarup Nielsen fortæller om sine oplevelser som læge i klodens nordligste egne, der, hvor dagene varer i månedsvis og derefter bliver afløst af en næsten endeløs nat. Den berejste læge fortæller om sit særlige forhold til nordboerne og hans store respekt for de mennesker, der formår at leve i isolation og ekstrem kulde og alligevel leve langt lykkeligere liv end mange, man møder i de pulserende storbyer, hvor solen står op og går ned på samme dag.
"I doktorbåd og karriol" er fra 1947 ud fra samtidens verdensbillede og reflekterer ikke nødvendigvis forlagets holdninger.
Aage Krarup Nielsen (1891-1972) var en dansk skibslæge og forfatter, der er kendt for sine spændende rejseskildringer. Han udgav over 20 bøger om rejser til lande som Burma, Rusland og Karriol, hvor han mødte alt fra kannibaler til paradisfugle. Gennem sit liv blev Aage Krarup Nielsen tildelt en lang række arbejdslegater, blandt andet Gyldendals Boglegat, Kaptajn H.C. Lundgreens Legat og Statens Kunstfonds prestigiøse livsvarige ydelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I doktorbåd og karriol

I doktorbåd og karriol