Nedsat pris! I glimt Forstør
Kategorier / sektioner:

I glimt (Bog, Indbundet)

Af: Juha Itkonen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 412
Dato for udgivelse: 30-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Birgita Bonde Hansen
ISBN-13: 9788711387733
Produkt type: Bog
Originaltitel: Hetken hohtava valo
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Finsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
229,45 kr
epub
113,50 kr
zip_mp3
87,95 kr

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Historien begynder i 1964, hvor den unge bestyrer af radioforretningen i Kuopio, Esko Vuori, er taget hele vejen fra Finland til Tokyo for at overvære de olympiske lege. En begivenhed, der samler hele verden. Fra tilskuerpladserne får Esko en brusende fornemmelse af, at verden er i forandring, og livet venter generøst med alle sine muligheder: ´Det hele ligger for øjnene af dem: Fjernøstens opsving, japanernes fremmarch, fremtiden´.
Vi følger livet omkring den fremtidsbegejstrede Esko, der er gift med jordemoderen Liisa. Sammen stifter de familie i 60´erne og får tre sønner, hvis liv bogen udfolder frem til nutiden. Især sønnen Esa, der bliver journalist, er i centrum med hans livslange forsøg på at forstå sig selv, sine forældre og de valg, de har truffet og de værdier, der har præget ham.

I glimt
er en stort anlagt familiesaga i middelklassehøjde. En fortælling om den række af øjeblikke af betydning, der er afgørende for et liv. Både de begivenheder, der forandrer verden og de private mættede fikspunkter, der tillægges afgørende vægt i livsfortællingen. Fødsler, død, situationer af uventet nærhed og klarhed, adskillelser og tilbagetog. 
Juha Itkonen skildrer eminent en familiehistorie, der udspiller sig i lyset af efterkrigstidens fremtidstro og forhåbninger. Men tro, håb og drømme bliver med tiden til skuffelser og bristede illusioner for slægten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I glimt

I glimt