Nedsat pris! I hans arme
Kategorier / sektioner:

I hans arme (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Marit Tusvik

Forlag: Batzer & Co. Roskilde Bogcafé
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793209626
Udgave: 1. (14-09-2018)
Oplag: 1. (14-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 244
Originaltitel: I hans armar
Oversætter: Jannie Jensen
Originalsprog: Norsk
Formater / udgaver
229,50 kr
160,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sofia er treogtyve år. Hun har slået op med sin kæreste. Hun vil være fri. Så møder hun Frank. Han er femten år ældre end hende. En smuk mand, amerikaner, globetrotter, intellektuel. Ham kan jeg have det lidt sjovt med, tænker Sofia og forelsker sig pludseligt og inderligt.


Efter et stykke tid flytter Frank ind med alle sine kasser, sine billeder og al sin viden. Og lidt efter lidt ændrer tingene sig, da Frank begynder at kontrollere Sofias liv.


I hans arme er en medrivende, reflekteret og sanselig roman om forelskelse og sammenbrud, og om at leve tæt på en andens mørke.


“Romanen tager en krimiagtig drejning, det bliver umuligt at lægge bogen fra sig.” – VÅRT LAND


“Marit Tusvik skriver utrolig godt. Indsigtsfuldt og medrivende, om kærlighed, afhængighed og vaner. Viser hvordan også kloge, selvstændige, succesfulde kvinder (og mænd) kan havne i situationer de aldrig havde troet de skulle havne i … I hans arme vil kunne ramme mange læsere lige i hjertet.” – DAGSAVISEN


“I hans arme (smag på bibelallusionen), er ikke bare en intens og nervepirrende udviklingsroman, som sædvanlig hos Marit Tusvik er den også mættet med litterære og historiske referencer og citater, rammende metaforer – og et kinesisk ordsprog. Det er skønskrift fra loyalitetens selvudslettende og katastrofale livsområde.” – STAVANGER AFTENBLAD

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I hans arme

I hans arme