I hemmelig tjeneste Forstør
Kategorier / sektioner:

I hemmelig tjeneste (Bog, Hæftet)

Af: Daniel Silva

Forlag: Cicero
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Dato for udgivelse: 13-8-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Oversætter: Charlotte Grubb
ISBN-13: 9788770790246
Produkt type: Bog
Originaltitel: The secret servant
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 2

Mangler pt.

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I flere år har Gabriel Allon, den israelske hemmelige agent, været forment indrejse i en række europæiske lande. Ikke fordi de operationer mod international terrorisme, han fra tid til anden har ledet, ikke samtidig har været i hele verdens interesse, men fordi Allon og hans efterretningshold har for vane at efterlade sig mange døde i deres kølvand med efterfølgende ubehagelig nyfigenhed fra pressens side til følge.
Men så en dag kidnappes den amerikanske ambassadørs datter i London, og sagen har tråde til en anden sag, som Allon arbejder på: en sprængfarlig sag, der vil true verdensfreden, hvis den får lov at udvikle sig. Pludselig er Allon velkommen i England, i Holland – og i Danmark – og disse landes efterretningsvæsener står i kø for at yde ham assistance. I dybeste hemmelighed, naturligvis.
Jagten på den kidnappede ambassadørdatter fører Allon rundt i det nordlige Europa til en foreløbig kulmination i Nordjylland, hvor det for første gang går op for ham, at kidnapperne elegant har trukket ham rundt ved næsen, mens de planlagde deres næste træk: at sætte Mellemøsten i brand.
I hemmelig tjeneste er den fjerde bog i serien om den israelske efterretningsagent, hvis højeste ønske egentlig er at få fred til at restaurere gamle italienske malerier, men hvis dygtighed og mod har gjort ham til en vigtig aktør i bekæmpelsen af terror.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I hemmelig tjeneste

I hemmelig tjeneste