I hjertets ulvetime Forstør
Kategorier / sektioner:

I hjertets ulvetime (Bog, Paperback)

Af: Annemette Victoria Laursen Vig

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Dato for udgivelse: 17-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740921656
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
127,65 kr
Hardback
145,00 kr
epub
55,00 kr

127,65 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er den time hvor alt er stille. Det er den time hvor kaos hersker og truer vores eksistens. Det er derude hvor hjertet banker lidt hårdere og kinderne bliver røde. Det er på den vej hvor sneen daler og jorden bliver kold. Det er følelsen af at skrumpe ind til ingenting. Måden at varme sine hænder på når efteråret kommer og det er som det skænderi der aldrig slutter. I hjertets ulvetime er fortællingen om vejen fra turbulente følelser og til at leve med et åbent hjerte.
I Annemettes anden udgivelse, har hun sat fokus på intensiteten i digtene, og hvor tydeligt læseren vil kunne få en fornemmelse af de følelser, der er sat ekstra fokus på. Der er blevet sat fokus på de følelser der kommer, når man er 'ude af systemet', 'erklæret rask' og alle andre tror, at det betyder, at man flyver på en lyserød sky, men at man ikke altid oplever det ligesådan.
I digtene i denne bog vil du, som læser, kunne få indblik i netop de følelser og tanker, som har løbet igennem Annemettes hoved efter hendes løsrivelse fra sygdommens og systemets stramme greb. Jalousi, vrede og angst er følelser, de fleste har stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i deres liv. Her er der sat ord på de mest intense variationer af netop disse følelser. Åbn bogen med et åbent sind, nysgerrighed, og forbered dig på at opleve, lære om og blive trukket helt ind i følelserne, i hvert eneste ord igennem hele bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I hjertets ulvetime

I hjertets ulvetime