Nedsat pris! I ly af mørket: Nordkoreanske skæbner Forstør
Kategorier / sektioner:

I ly af mørket: Nordkoreanske skæbner (Bog, Indbundet)

Af: Barbara Demick

Forlag: Kristeligt Dagblad
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 4-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Birger Petterson
ISBN-13: 9788774671305
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Nothing to envy
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

224,95 kr

-25%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når aftenen sænker sig over Nordkorea, bliver der mørkt. Helt mørkt. Det blev lykken for 12-årige Mi-ran og 15-årige Jun-sang, der aften efter aften sneg sig til stævnemøder i ly af mørket. Efter tre år tog de hinanden i hånden. Efter ni år kyssede de hinanden. Så flygtede Mi-ran med sin familie til Kina - uden et ord til Jun-sang. For hvem kan man stole på?
I ly af mørket er en barsk og øjenåbnende skildring af livet for 22 millioner nordkoreanere, der lever med heftig indoktrinering, stor fattigdom, sult, stikkeri og elendighed, mens først Den Store Leder, siden Den Kære Leder og nu Den Unge Leder påtager sig næsten guddommelig myndighed. Ingen har adgang til andre nyheder end regimets egne, ingen kan hænge andet på væggen end et portræt af den aktuelle leder, ingen kan slippe for den politiske hjernevask. Til gengæld holdes alle i et jerngreb, uden håb og uden frihed. Nordkorea kaldes ´verdens mest lukkede land´. Man kunne også kalde det ´verdens største fængsel´.
I ly af mørket lader os møde seks nordkoreanske skæbner, som har oplevet regimet indefra gennem årtier, men i dag er undsluppet til Sydkorea og kan fortælle deres gruopvækkende historier.
Barbara Demick har siden 2009 været Los Angeles Times´ chefkorrespondent i Beijing. For I ly af mørket modtog hun den prestigefyldte Samuel Johnson Prize for Non-Fiction, der årligt uddeles til den bedste engelsksprogede reportagebog. Bogen er oversat til mere end 20 sprog.
»En dybt rørende bog.«
- Wall Street Journal
Vinder af The Samuel Johnson Prize for Non-Fiction

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
18-09-2016

I ly af mørket

Det er nok den mest rørende og hjerteskærende bog jeg nogen sinde har læst. Senere læste jeg bogen "Min vej ud af Nordkorea" den er om muligt værre. Efter at have været i Nordkorea er det ikke svært at forstå indholdet af bøgerne.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

I ly af mørket: Nordkoreanske skæbner

I ly af mørket: Nordkoreanske skæbner