I min tid (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Vibeke Grønfeldt

Forlag: Samleren
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763806015
Udgave: 2. (24-04-2008)
Oplag: 1. (24-04-2008)
Første udgivelsesår: 2006
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 350
Omslagsgrafiker: Neel Dich Abrahamsen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
130,00 kr
69,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I min tid er den selvstændige fortsættelse af Vibeke Grønfeldts fortælling om Agate og hendes familie, der indledtes med Mindet.

Agate er blevet en ung kvinde. Hun bliver gravid med maleren Jakob, som er nødt til at gifte sig med hende. Hun får opbakning fra sin store, stærke familie. Ægteskabet giver Agate mulighed for at virkeliggøre drømmen om etablere sig på et husmandssted, som hun driver med fast hånd. Den venlige og stilfærdige maler lever i baggrunden, overskygget af Agates handlekraft og temperament. Det er som om Agate end ikke ænser ham. En dag kommer hun dog til at indse, at hun har bygget et liv på hans tilstedeværelse.

I min tid tegner et tidsbillede af Danmark i 1930’erne. En tid hvor landbruget forandres og stærke politiske strømninger vinder frem.

Pressen skriver: »Det er et eminent kvindeportræt – nuanceret, uforudsigeligt, usentimentalt. Og det er et sjældent stykke Danmark, Vibeke Grønfeldt her henter tilbage i litteraturen.« – Hans Hertel, Politiken

»Det føles som en forkælelse at læse Grønfeldts prosa … Man kan kun håbe på mere om Agate. Det er skønne bøger.« –  Christa Leve Poulsen, Børsen

Anmeldelser (0)