Nedsat pris! I patientens fodspor
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

I patientens fodspor (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Erik Riiskjær

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762819450
Udgave: 1. (28-06-2019)
Oplag: 1. (28-06-2019)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 288
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I patientens fodspor er en personlig frontlinjeberetning om den ældre patients møde med det moderne sundhedsvæsen. Det er en rørende og tankevækkende fortælling, der bør læses af alle typer sundhedsprofessionelle og ledere i sundhedsvæsenet, ligesom den er relevant for politikere og andre, som deltager aktivt i den offentlige debat.

Bogen følger i fodsporene på en 98-årig kronisk hjertepatient på tværs af specialer og sektorer over et forløb på 20 måneder. Det giver anledning til en organisatorisk analyse, som kaster nyt lys over afstanden mellem politiske idealer og virkeligheden for mange borgere og sundhedsprofessionelle i Danmark.

Det er en klar dagsorden, at gamle og kronisk syge borgere skal ud fra sygehusene. Men spørgsmålet er, om vores sundhedsvæsen endnu kan håndtere denne reelt meget gennemgribende reform. Bogen er fortalt af en pårørende, der fulgte patienten hele vejen fra praktiserende læge over det kommunale sundhedstilbud til indlæggelse på et højspecialiseret hospital – og tilbage igen og igen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I patientens fodspor

I patientens fodspor