Nedsat pris! I patientens tjeneste: NLP, hypnose og EMDR i kombination og samspil som en mulig virksom form for psykoterapi i det 21. århundrede Forstør
Kategorier / sektioner:

I patientens tjeneste: NLP, hypnose og EMDR i kombination og samspil som en mulig virksom form for psykoterapi i det 21. århundrede (Bog, Hæftet)

Af: Poul-Erik Gaarde Madsen

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 814
Dato for udgivelse: 1-1-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788778877468
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

434,15 kr

-13%

Vejl. pris: 499,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det etablerede systems opfattelse af sig selv og af så­kaldt alternativ terapi debatteres i denne bog. Forfatteren har valgt at sætte fokus på problemerne med spiseforstyrrelser. Kritikken af de eksisterende forhold i det etablerede system på dette område er meget skarp, men derimod er de beskrevne terapeutiske forslag om en mulig virksom terapi generøse.
Disse nye muligheder er terapeutiske tiltag, der stadig betragtes som alternative, men de kan ikke desto mindre anvendes på alle de områder, hvorom man i dag mener, der kan bedrives psykoterapi. Det kræver dog, at man forlader illusionen om, at terapi baseret på samtale med såkaldt sund fornuft har nogen som helst terapeutisk effekt.
Den omfattende, mulige terapeutiske værktøjskasse beskrives. Det drejer sig om NLP som basis for hypnose. Denne metode kan kombineres med modificeret EMDR.
Der fremlægges i bogen mange forskellige paradigmer; det drejer sig bl.a. om tilknytningsteorier, affectteorier, den tredelte hjerne og ikke mindst også de resultater, som den moderne hjerneforskning har produceret i de sidste femten år. Dette omfattende materiale bliver sat sammen til en klinisk enhed, der er fleksibel og mangfoldig. Desuden rummer bogen detaljerede beskrivelser af terapiforløbet for flere patienter med en spiseforstyrrelse.
Poul-Erik Gaarde Madsen er speciallæge og privatpraktiserende psykoterapeut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I patientens tjeneste: NLP, hypnose og EMDR i kombination og samspil som en mulig virksom form for psykoterapi i det 21. århundrede

I patientens tjeneste: NLP, hypnose og EMDR i kombination og samspil som en mulig virksom form for psykoterapi i det 21. århundrede