I samfundets sprækker: studier i upassende sociologi II Forstør
Kategorier / sektioner:

I samfundets sprækker: studier i upassende sociologi II (Bog, Hæftet)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 298
Dato for udgivelse: 3-8-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Michael Hviid Jacobsen
ISBN-13: 9788773077917
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

115,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I samfundets sprækker findes en lang række menneskeskæbner, hændelser og mærkværdige oplevelser, man som regel ikke er opmærksom på eller bevidst om. Her lever mennesker, der grundet en anderledes livsførelse eller selvforståelse befinder sig i skyggen, udkanten eller sprækkerne af ´normalitetens´ verden.
I samfundets sprækker - studier i upassende sociologi II præsenterer en lang række mikrosociologiske og mikroøkologiske undersøgelser af livsformer, lokaliteter og mennesker, der befinder sig i samfundets margin, eller som i deres dagligdag må søge at håndtere deres anderledeshed gennem en række forskellige strategier eller praksisser. Vi møder blandt andet prostituerede, infantilister, indsatte i fængsler, højreradikale sympatisører, vagabonder, dødsarbejdere, transvestitter og medvirkende i intim-tv. Fælles for alle kapitlerne er deres fokus på identitet og interaktion og deres metodisk kvalitative og eksplorative forskningsvinkel.
I samfundets sprækker - studier i upassende sociologi II henvender sig til alle, der har en interesse for sociologiske undersøgelser af afsondrede livsformer, mikromiljøer, håndteringsstrategier og identitetskonstruktioner, eller som blot er nysgerrige i forhold til den menneskelige mangfoldighed, som findes mange steder i vores samfund og ikke mindst i dets sprækker.
Bogen er redigeret af lektor i sociologi, Michael Hviid Jacobsen (f. 1971), der har en lang række bøger om sociologisk teori og metode bag sig. Han redigerede også forløberen til denne bog Upassende Sociologi (2004), der ligeledes udkom på Aalborg Universitetsforlag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I samfundets sprækker: studier i upassende sociologi II

I samfundets sprækker: studier i upassende sociologi II