Nedsat pris! I samme båd: jorden rundt med familien Forstør
Kategorier / sektioner:

I samme båd: jorden rundt med familien (Bog, Indbundet)

Af: Hannelore Dörner

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 239
Dato for udgivelse: 9-7-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788778876690
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Paperback
231,75 kr
Bog
Indbundet
231,75 kr

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad sker der, når man propper en moderne familie om bord på en båd, hvis areal svarer til et mindre børneværelse? Dropper sikkerhedsnettet og skærer forankringerne til familie og venner, job, karriere og skole i to år? Hvordan lever man uden fjernsyn og vaskemaskine, sit daglige bad og Netto henne om hjørnet?
Vi drømmer alle sammen om det fra tid til anden: at give los i hverdagen og stikke af fra det hele - trods eventuelle ubekvemmeligheder.
Hannelore Dörner gjorde det med sin mand, Niels Vejrup Carlsen, og deres to børn. De stak til søs og brugte to år på at sejle jorden rundt i en 10 meter lang sejlbåd - selvom Niels var den eneste med blot et minimum af sejlererfaring, da de tog af sted.
I samme båd er en families rejseberetninger fra to år til søs - den handler om det fantastiske i at se hele verden på en ny og spændende måde, at sejle om kap med delfiner, møde voksne og børn fra andre lande og kulturer, at gå i skole midt på Atlanterhavet, opleve Stillehavets og dets øers skønhed og meget mere.
Men bogen fortæller også om søsyge, fire mennesker på uendelig lidt plads, uvejr på åbent hav, skrækken for at møde pirater og om at være ved at forlise. Bogen handler om at gribe livet og udnytte tiden, inden hverdagen igen kalder derhjemme - i form af skolegang for børnene og udløbne orlov for forældrene.
Forfatteren fortæller med humor og indlevelse om alle oplevelser på turen - små, som store - og bogen er oplagt læsning for alle, der drømmer om eventyr og om at komme væk fra en ofte stresset hverdag. Her er inspiration til at gøre noget ved drømmene.
Hannelore Dörner er reporter og fotograf på DR1.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I samme båd: jorden rundt med familien

I samme båd: jorden rundt med familien