Nedsat pris! I sandhedens ånd Forstør
Kategorier / sektioner:

I sandhedens ånd (Bog, Hæftet)

Af: Eva Useinovski

Forlag: Eva Useinovski
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 28-11-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Redaktion: Maria Helander Cassøe
ISBN-13: 9788799109500
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

152,30 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,05 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Som Medie har jeg ofte siddet med et menneske, der var frustreret over, at være blevet snydt af en alternativ behandler. Den alternative verden er blevet et lukket samfund, hvor der ikke hersker lov og orden. Enhver uden samvittighed kan udråbe sig selv til Medie, Clairvoyant, Healer eller Gud for den sags skyld. Ingen bliver stillet til ansvar eller straffet, når en sådan behandler ødelægger andre menneskers liv. For i Danmark har vi ingen lovgivning, som er i stand til, at sætte disse samvittighedsløse bag tremmer.
Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg altid været søgende inde for det åndelige og spirituelle.Det er ikke små bjerge, jeg har måttet bestige for at blive klogere på dette felt. Jeg er snublet over mange store sten i form af behandlere, der alle ville mig det bedste. De kendte alle mine behov, hvis bare jeg havde penge nok. Jeg har aldrig mødt én, der gav mig den hjælp, jeg havde behov for pga. mine grønne øjne, eller fordi deres gode hjerte løb af med dem.
Bogen er skrevet i håb om at hjælpe mine medmennesker med, at finde rundt i den alternative verden.Jeg vil gerne hjælpe dem til, at skue en bedrager og finde frem til de ægte og ærlige behandlere.Bogen har ligeledes til formål, at hjælpe børn i krigsramte lande. Derfor går alt overskuddet fra bogsalget ubeskåret til disse børn.Ingen, der har hjulpet eller arbejdet på denne bog, tjener så meget som en femøre. Alle har udført et stykke frivilligt og ulønnet arbejde. Jeg har valgt selv at finansiere trykningen af bogen, da der uden mellemled er flere penge til, at hjælpe disse børn, til et bedre liv.
Forfatter Eva Useinovski

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I sandhedens ånd

I sandhedens ånd