Nedsat pris! I verdens tjeneste: 15 måneder for FN Forstør
Kategorier / sektioner:

I verdens tjeneste: 15 måneder for FN (Bog, Hæftet)

Forlag: Rosinante
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 270
Dato for udgivelse: 16-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Mette Holm, Mogens Lykketoft
ISBN-13: 9788763851046
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mogens Lykketoft og Mette Holm fortæller engageret om deres tid i New York under Mogens´ formandskab for den 70. generalforsamling i FN, 2015-2016. Vi følger deres arbejde og deres hverdag som henholdsvis formand og first lady. Samtidig giver de en introduktion til organisationen, og de udfordringer verdenssamfundet står over for - ikke mindst set i lyset af de seneste års terrorhandlinger, miljøudfordringer og chokerende valgresultater.


Mette Holm og Mogens Lykketoft er begge vokset op med forældre, der oplevede besættelsen og frygtede en ny Verdenskrig. De fandt i FN håb om en verden, der kunne samarbejde om fred, skabe udvikling og respektere det enkelte menneskes rettigheder. Det er med denne ballast, de to er rejst til New York. Med visheden om, at man ikke løser verdens problemer ved at isolere sig eller nøjes med at tale med dem, man i forvejen er mest enige med. For dem er det indlysende, at de største udfordringer for menneskeheden - klimaforandringer, miljøkatastrofer, rystende fattigdom og ulighed, krige og terror - helt enkelt ikke kan overkommes uden et meget stærkere internationalt samarbejde. Og her er FN helt afgørende.


I verdens tjeneste giver et unikt og dugfriskt indblik i FN´s vigtige arbejde for menneskerettigheder, miljø og verdensfred, både i et historisk perspektiv og med fokus på de udfordringer vi står over for.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I verdens tjeneste: 15 måneder for FN

I verdens tjeneste: 15 måneder for FN