Nedsat pris! Ibsens røde lygte Forstør
Kategorier / sektioner:

Ibsens røde lygte (Bog, Hæftet)

Af: Toril Brekke

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 631
Dato for udgivelse: 26-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711893654
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
304,45 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

304,45 kr

-13%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lægen og psykiateren Gunilla er en anerkendt seksualterapeut. I kælderen under sin praksis har hun indrettet et institut, hvor særligt mænd kan få afløb for deres perversioner. Der er spankingrum, biografer, virtual reality og meget mere, og de er der alle sammen. De pædofile, voldtægtsforbryderne og de harmløse fetichister. Der er også kvinder, der vil tvinges, og kvinder, der vil slås.
Men nu sidder Gunilla varetægtsfængslet for at drive bordelvirksomhed, og hendes barndomsven Eugene bliver hendes forsvarer.
"Ibsens røde lygte" er en næsten dokumentarisk roman om moderne mennesker og deres perversioner. Men det er først og fremmest en roman om den spirende kærlighed, der vokser frem mellem Gunilla og Eugene.
Toril Brekke (f. 1949) er en norsk forfatter, oversætter og litteraturkritiker, som især er kendt for sine historiske romaner. Hun er uddannet typograf, debuterede som forfatter i 1976, og har siden 1982 kunnet leve af at skrive. I begyndelsen af 1970‘erne var hun medlem af Arbeidernes kommunistparti, men hun har siden opgivet kommunismen. Brekke har modtaget flere priser for sine bøger, hun har været leder af Den Norske Forfatterforening og juryformand for Riksmålsforbundets litteraturpris.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ibsens røde lygte

Ibsens røde lygte