Idrætsdidaktiske plakater
Kategorier / sektioner:

Idrætsdidaktiske plakater (Plakat, Dansk)

Forfattere: Birgitte Hedeskov, Kasper Kaare Gade, Tina Thilo

Forlag: Gyldendal
Format: Plakat
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702288797
Udgave: 1. (25-04-2019)
Oplag: 1. (25-04-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Plakat
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Plakatsamling med 10 idrætsdidaktiske plakater, som passer til Tjek på idræt og Idræt7-9.gyldendal.dk. Plakaterne måler 70 x 100 cm.

Syv af plakaterne viser centrale elementer i de indholdsområder, som eleverne kan trække til den afsluttende prøve i idræt. Derudover er der udvalgte arbejdsmodeller inden for dans og udtryk samt boldbasis og boldspil.

Plakaterne kan anvendes til at styrke det mundtlige og refleksive arbejde i forbindelse med den daglige idrætsundervisning såvel som i relation til prøven i idræt.

Plakatsamlingen indeholder:

Centrale elementer i redskabsaktiviteter Centrale elementer i dans og udtryk Centrale elementer i kropsbasis Centrale elementer i boldbasis og boldspil Centrale elementer i løb, spring og kast Centrale elementer i fysisk træning Centrale elementer i Natur og udeliv Dansehjulet Spilhjulet Spillerkvalitetsmodellen

Vil du også have laminerede A3 plakater til gulvet?

Gyldendal har i samarbejde med Nationalt Videnscenter Kosmos udarbejdet laminerede gulvplakater i A3 størrelse af ni af de ti idrætsplakater. Gulvplakaterne er et godt supplement til vægplakaterne, da de også indeholder en beskrivelse af de enkelte modeller. Gulvplakaterne kan bestilles eller printes på Videns Center Kosmos hjemmeside.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Idrætsdidaktiske plakater

Idrætsdidaktiske plakater