Nedsat pris! Idrettsskader Forstør
Kategorier / sektioner:

Idrettsskader (Bog)

Forlag: Munksgaard Danmark
Sprog: Norsk
Sideantal: 416
Dato for udgivelse: 2-6-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Redaktion: Roald Bahr og Sverre Mæhlum
ISBN-13: 9788762804876
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Gazette Bok
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 6

Mangler pt.

694,25 kr

-13%

Vejl. pris: 798,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Munksgaard Danmark har indgået et samarbejde med det norske forlag Gazette Bøger, og vi kan nu i Danmark præsentere og markedsføre denne meget anerkendte norske bog om idrætsskader.
Idrettsskader er udgivet i samarbejde med Norsk Idrætsmedicinsk Forening for at tilfredsstille behovet for en moderne håndbog, som viser, hvordan idrætsskader på alle niveauer skal vurderes og behandles.
Bogens redaktører, idrætsmedicinerne Roald Bahr og Sverre Mæhlum, har fået hjælp af de førende eksperter inden for idrætsskader til at beskrive, hvordan man bedst undersøger, behandler og rehabiliterer patienter med akutte skader og belastningsskader - hvad enten de er opstået under konkurrenceidræt på højt niveau eller gennem motion, leg, friluftsliv og andre former for fysisk aktivitet.
Idrettsskader er rigt illustreret med meget pædagogiske tegninger, som viser forskellige typer af skader, skademekanismer og behandlingsmetoder.
Bogen er først og fremmest skrevet for læger, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i primærsundhedstjenesten. Idrettsskader tager udgangspunkt i en orienteret læring, og beskriver på en logisk og letfattelig måde den kliniske proces fra patientens problem via symptomer og klinisk undersøgelse til diagnose, behandling og rehabilitering.
Trænere og ledere og andre, som vil lære mere om idrætsskader og hvordan de kan behandles og forebygges vil værdsætte, at bogen er skrevet således, at den kan forstås af alle.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Idrettsskader

Idrettsskader