Nedsat pris! Igennem mørket: en bog om anoreksi Forstør
Kategorier / sektioner:

Igennem mørket: en bog om anoreksi (Bog, Hæftet)

Af: Lina Strandberg

Forlag: Moskito
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 146
Dato for udgivelse: 9-9-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Oversætter: Torben Poulsen
ISBN-13: 9788798969808
Produkt type: Bog
Originaltitel: När mörkret kom
Anvendelighed: Fra 13 år
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

164,45 kr

-13%

Vejl. pris: 189,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lina var kun 14 år, da hun blev ramt af anoreksi. Hendes liv blev forvandlet til et helvede fyldt med tvangstanker, angst og fortvivlelse, med ydmygende sondemadning og psy-ki-ske og fysiske sammenbrud. Men også et helvede for hendes forældre, lillebror, kæreste og venner, der blot kunne være tilskuere til hendes selvdestruktive adfærd. Først da hun havde set døden i øjnene, gik det op for hende, at hun måtte have hjælp for at kunne vende tilbage til livet.
Igennem mørket er en anderledes bog om anoreksi. Ind imellem skildringen af det faktiske hændelsesforløb genoplever den unge forfatter nogle af de episoder, der ætsede sig ind i hendes hukommelse i de fire mareridtsår, og i en række digte beskriver hun sine følelser på forskellige stadier af anoreksien. Desuden rummer bogen nogle af de billeder, som Lina malede, da hun med hjælp fra en billedterapeut kastede sig ud i det endelige opgør med Træls, hendes navn på anoreksien.
Nogle af dem, der var tættest på Lina i de mørke år, kommer til orde i bogen. Det gælder hendes forældre, den bedste veninde, kæresten og de to behandlere, der hjalp hende ende-ligt ud af anoreksien.
Denne bog henvender sig ikke kun til unge, der er eller har været ramt af spiseforstyrrelser. Også forældre, søskende, venner, klassekammerater, undervisere, behandlere og andre med interesse for emnet kan blive klogere af at læse Lina Strandbergs hudløst ærlige historie, som er skrevet med en stille optimisme og moden distance.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Igennem mørket: en bog om anoreksi

Igennem mørket: en bog om anoreksi