Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Ikke en fjer bedre (Bog, Hæftet)

Af: Dennis Jürgensen

Forlag: Tellerup
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Et Kommissær Dompap mysterium
Sideantal: 166
Dato for udgivelse: 23-10-1995
Udgivelse: 1. udgave, 1995.
ISBN-13: 9788758806501
Produkt type: Bog
Anvendelighed: Fra 12 år
År for denne udgave: 1995
Første udgivelsesår: 1995
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
179,95 kr
epub
82,50 kr
Lydbog CD
1.398,55 kr
zip_mp3
82,50 kr

179,95 kr

-10%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jeg har længe haft lyst til at skrive en kriminalroman - faktisk har jeg skrevet én tidligere; en slags Sherlock Holmes-pastiche der hedder Gargoylens gåde - men det er svært at finde på noget nyt i en genre, som er så udforsket som kriminallitteraturen.  

En dag fik jeg så den idé om at lave en antropomorf fortælling, altså en historie hvori dyr opfører sig, taler og tænker som mennesker. Det bedst kendte og mest vellykkede forsøg er uden tvivl Carl Barks berømte serie om Anders And. Og fordi jeg er vild med fugle, fandt jeg på at kombinere de to ovenstående muligheder.   

Resultatet blev en bog som foregår i Storskov; et forurenet, overbefolket område der på sin egen måde minder om en menneskeby. Som enhver anden storby har Storskov sin egen politistyrke, og skovens beboere lægger ikke vingerne imellem, heller ikke når det gælder mord!   

Så da playbird´en Evald Allike findes myrdet i sin dyre penthouse-lejlighed i toppen af Den Gamle Eg bliver kommissær Dompap og hans medhjælper, overbetjent Råge straks sat på sagen. Sporene leder i flere retninger, og de to politifugle har vidt forskellige meninger om, hvordan den skyldige skal findes, så de begynder hurtigt at efterforske på hver sin facon.   

Der går ikke lang tid, før politiet finder ud af, at denne sag stikker dybere end det umiddelbart ser ud til, og at det første mord hurtigt kan føre til flere...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ikke en fjer bedre

Ikke en fjer bedre