Forstør
Kategorier / sektioner:

Ild i køkkenet (Bog, Hæftet)

Af: Kirsten Ahlburg

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Læseværkstedet, rødt niveau
Sideantal: 47
Dato for udgivelse: 22-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771771985
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

102,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jacob er kok. Han har to restauranter, og det går godt med dem begge. Grande laver god og billig mad, så der kommer mange familier og unge og spiser. Petit laver gourmet mad. Det er dyrt at spiser på restauranten, så kunderne er forretningsfolk eller kommer fra den rige bydel.
Anton er kokkeelev på Grande. Han skal i gang med en ny dessert, mens Jacob tager imod gæsterne inde i restauranten. Pludselig kommer en høj eksplosion fra køkkenet. Der er ild alle vegne. De ringer 112 og Jacob styrter ind i køkkenet for at redde Anton ud. Han ligge på gulvet og ilden har fat i hans tøj.
Anton bliver indlagt med svære forbrændinger, men han klarer sig heldigvis. Køkkenet brænder helt ned. Hvad skal Jacob gøre? Han står med en restaurant uden køkken. Så får han en idé. Han vil lave maden på Petit og ansætte en chauffør, der kan køre med maden. Jacob ansætter Said fra Iran. Det viser sig, at han kan andet end køre bil. Han er også en dygtig bager.
Bogen er en selvstændig fortsættelse af de 5 bøger om Lone og Jacob: Et år i Paris, Restaurant Petit, Tillykke, Kok i tv og Dåben.
Målgruppe:
Unge og voksne tosprogede, læsesvage børn og unge i folkeskolen og voksne læsesvage.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ild i køkkenet

Ild i køkkenet