Nedsat pris! Ilden i en elskers øjne: en kæde af erotiske fortællinger Forstør
Kategorier / sektioner:

Ilden i en elskers øjne: en kæde af erotiske fortællinger (Bog, Hæftet)

Af: Liv Heimlee

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 17-6-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788772183114
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 17-06-2019)

Forventes på lager: 17-06-2019

143,40 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ilden i en elskers øjne handler om det pludselige begær i mødet mellem mennesker. Personerne i ti erotiske fortællinger mødes som led i en kæde, hvor den ene person afløser den næste. De modtager elskovsgløden, lader den brænde og giver den videre. Det hele begynder og ender med Liv, og dermed er ringen sluttet. Inspireret af Arthur Schnitzlers berømte skuespil Reigen (1897), der består af ti korte scener.    
Uddrag af bogen
Gadens lys og bilernes lygter reflekteres af den våde asfalt og fliserne på fortovet. Han tager en hånd rundt om livet på hende, så hun kan støtte sig til ham. Hun lægger en hånd rundt om hans nakke og fletter fingrene ind i hans nakkehår. Håret er præcis langt nok til, at hun kan flette det ind mellem fingrene. Hun mærker varmen fra hans nakke og ser for sig, hvordan hun holder ham om nakken, mens han ligger oven på hende og trænger ind i hende med blide, rolige bevægelser. Hun kan ikke vente med at komme hjem. Hun vil være nøgen sammen med ham, hendes kæreste, hendes sjæleven med den krop, hun kender så godt og fortsat begærer.         
Om forfatteren 
Forfatteren skriver under pseudonym og har til hensigt at give en bredere syn på erotik. Begær bor ikke blot i den enkelte, men findes overalt og gennemstrømmer os, når vi lever. Begæret til hinanden er med til at give tilværelsen energi og mening. Så byd begæret velkomment. De sanselige beskrivelser er tænkt som inspiration til at kalde lysten frem, så læseren kan vove sig ud i erotikkens legende lethed og forene lyst, lidenskab og kærlighed. Såvel i fantasi som virkelighed. I novellerne smelter det erotiske sammen med alvorlige menneskelige historier. De udstråler litterær kvalitet og er dermed et brud med den konventionelle, ofte banale erotiske fortælling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ilden i en elskers øjne: en kæde af erotiske fortællinger

Ilden i en elskers øjne: en kæde af erotiske fortællinger