Nedsat pris! Ildværket
Kategorier / sektioner:

Ildværket (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Joachim Førsund

Forlag: BATZER & CO
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793209589
Udgave: 1. (05-10-2018)
Oplag: 1. (05-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 250
Originaltitel: Ildverket
Oversætter: Jannie Jensen
Originalsprog: Norsk
Formater / udgaver
229,50 kr
160,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sandra er fjorten år. Hendes mor er død, og nogen har bestemt at hun har brug for en ny familie. Hun bliver hentet af to fra kommunen som kører hende sydpå, ud over øerne. Sandra sidder på bagsædet og prøver at huske alt det hun ser udenfor: træer, heste, bakker, vejsving – så hun kan finde hjem igen. For derhjemme sidder Jostein, hendes stedfar. Han er lige så alene som hun er. Og derhjemme står de to røde kufferter, som Sandra pakkede efter at hendes mor kørte bilen ud i det sorte vand og det blev bestemt at hun skulle bo hos en plejefamilie.


Romanen skildrer mødet mellem den nye og den tabte familie og bliver en foruroligende smuk fortælling om at blive hinandens nær­meste, om at lade blikket hvile i horisonten og om en ø som hedder Ildværket.


»Der er et tempo og en sårbarhed i den her roman som giver krimigenren baghjul. Man må vide mere, læse videre og videre. Den beskriver vigtigheden af at møde de rigtige mennesker i livet. Så skal det nok gå. En perle af en bog!« – Unni Lindell, VG

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ildværket

Ildværket