Imperiet
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Imperiet (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Peter Have Jensen

Forlag: Garden og Dearwood A/S
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797029022
Udgivelsesdato: 15-04-2018
Oplagsdato: 15-04-2018
Serie: Janus la Cour
Indbinding: Paperback
Sideantal: 308
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Janus La Cour, stjerneadvokaten fra det nordsjællandske whiskybælte, er igen involveret i en række spektakulære erhvervssager for sine prominente og stenrige klienter fra Grand Cru-klubben. 


Sager, hvori der indgår mord, narkohandel, afpresning og økonomisk kriminalitet på højt plan.  


Men ikke nok med det. Hans kollega, juniorpartneren i advokatfirmaet Camilla Nedergaard, fortsætter sin materialistiske og på alle måder ekstreme liv i overhalingsbanen blandt det københavnske jetset, men kan det fortsætte, uden at det på et tidspunkt får konsekvenser?  


Vennen, den flamboyante finansmand Carsten Rosenkranz, er tilbage i topform og i gang med en stor virksomhedshandel, samtidig med at han er optændt af et indædt had til medlemmerne af Grand Cru-klubben. Han har derfor udtænkt en djævelsk plan som en grusom hævn for de ydmygelser, klubben tidligere har udsat ham for.   Endelig har Janus la Cour overtalt barndomskammeraten – elitesoldaten Thor Jensen – til at assistere med at løse en opgave for Beauty Store-koncernens datterselskab i Thailand, hvor der sker voldsomme og mystiske ting, som kræver en mand med ganske særlige kvalifikationer at håndtere…   Imperiet er andet bind i Janus la Cour-trilogien.    

Anmeldelser (0)