Nedsat pris! Improvisation i ledelse og arbejdsliv: udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete Forstør
Kategorier / sektioner:

Improvisation i ledelse og arbejdsliv: udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete (Bog, Paperback)

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 20-1-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Illustrator: Karsten Auerbach
Medforfattere: Henrik Lauge Lohse, Thilde Maj Holgersen, Kim von Bülow
ISBN-13: 9788778878243
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Henrik Lauge Lohse, Thilde Maj Holgersen, Kim von Bülow
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Brug improvisation til at reflektere og tænke fremad - til gavn for både medarbejdere og virksomhed
Få viden om og helt praktiske forslag til, hvordan man i virksomheden kan improvisere mere i hverdagen, udnytte medarbejdernes kreative potentiale, fokusere på de rigtige ting, få tingene til at ske samt få mere tillid til egne og andres erfaring og kompetence.
Kreativitet, innovation og udvikling er afgørende for virksomheder og organisationer. Succesen afhænger i høj grad af såvel ledernes som medarbejdernes evne til at kunne improvisere sig til en hensigtsmæssig udvikling. Improvisation som metode kan direkte bruges til at erfare og forstærke den individuelle og organisatoriske kapacitet til at være kreativ, innovativ og udviklingsfokuseret.
Metoden kan desuden understøtte brugen af Teori U. Ligesom Teori U fokuserer improvisation nemlig på, hvordan man kan åbne sine sanser, reflektere og tænke fremad i stedet for at gøre mere af det samme.
De tre forfattere har alle gennem flere år undervist i improvisation i erhvervslivet. I denne bog giver de deres erfaringer videre. Udover en teoretisk indføring i improvisationens verden er bogen fyldt med øvelser, så man kan komme i gang med det samme.
Henrik Lauge Lohse er direktør og ejer af DUET-teatret og har bl.a. 18 års erfaring som ledelses- og organisationskonsulent med i bagagen. Thilde Maj Holgersen er cand.mag. i dramaturgi og har arbejdet med improvisation i 16 år. Kim von Bülow er medstifter af teatergrupperne Det Hvide Snit og The Improcomedy Connection. Han er ansat som leder ved CPH West.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Improvisation i ledelse og arbejdsliv: udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete

Improvisation i ledelse og arbejdsliv: udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete