Nedsat pris! Inaktivitet, immobilitet og sygepleje Forstør
Kategorier / sektioner:

Inaktivitet, immobilitet og sygepleje (Bog, Hæftet)

Forlag: Munksgaard Danmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Sygeplejepraksis
Sideantal: 191
Dato for udgivelse: 8-5-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Redaktion: Lis Maaløe, Ingrid Poulsen
Medforfattere: Annemarie Schrøder, Annie Høgh, Birgitte Hjorth, Bjørn Hesselbo, Elisabeth Heindorff, Gerd Johnsen, Henning Langberg, Ingrid Poulsen, Jette Skiveren, Kirsten Falk, Lis Maaløe., Marianne Bertelsen, Michael Kjær, Nina Beyer, Preben Ulrich Pedersen, Suzanne
ISBN-13: 9788762803299
Produkt type: Bog
Bidragyder: Ingrid Poulsen, Nina Beyer, Michael Kjær, Bjørn Hesselbo, Birgitte Hjorth, Annie Høgh, Elisabeth Heindorff, Ulla Ejlstrup Cameron, Preben Ulrich Pedersen, Jette Skiveren, Suzanne Forsyth Herling, Kirsten Falk, Annemarie Schrøder, Marianne Bertelsen, Henni
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Brandt
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

Forlaget skriver: Ny udgave forberedes af forlaget.

207,05 kr

-13%

Vejl. pris: 238,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Inaktivitet rangerer ifølge danske forskere lige så højt på risikoskalaen som rygning. Dette har konsekvenser for sygepleje. Det handler ikke kun om fysiske konsekvenser, som genoptræning kan afhjælpe, men i lige så høj grad om at fremme patientens psykiske velvære gennem et øget fokus på dynamisk sygepleje. Gennem de senere år er der genereret megen viden om inaktivitet og immobilitet, som må være en del af vidensgrundlaget for sygepleje.
Det er ikke hensigten at fremkomme med detaljerede handlingsanvisninger i bogen men at præsentere en række problemstillinger, som læseren kan reflektere over og handle ud fra i den konkrete situation.
Bogen henvender sig primært til sygeplejestuderende, men sygeplejersker vil kunne have glæde af at anvende den som en ajourføring. Så vidt muligt er den viden, der formidles, evidensbaseret ud fra egen eller andres forskning. Kapitlerne er skrevet af et tværfagligt forfatterpanel, hvilket medvirker til at belyse temaets mange facetter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Inaktivitet, immobilitet og sygepleje

Inaktivitet, immobilitet og sygepleje