Nedsat pris! Ind i mindfulness Forstør

Ind i mindfulness (Bog, Hæftet)

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 15-6-2016
Udgivelse: 3. udgave, 2016.
Medforfattere: Eve Bengta Lorenzen, Stine Reintoft
ISBN-13: 9788750045311
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mindfulness handler, meget kort fortalt, om at leve sit liv med fuld tilstedeværelse. Stressklinikker og universitetet i USA bruger mindfulness som redskab til bl.a. at håndtere stress og depressioner. Også i DK er der stærkt stigende interesse for mindfulness.


Bogens første del består af forfatternes betragtninger over de vilkår, det moderne menneske lever under. Om perspektiver på tid. Om det nok så anvendte ord "stress". Forfatterne anskueliggør bogens ærinde og hvordan læseren bruger bogen optimalt.


I bogens anden del forklares tredelingen: Mindfulness som tilstand, mindfulness som teoretisk begreb og mindfulness som psykologisk retning. Hvilke tankegange er mindfulness inspireret af? Hvilke psykologiske retninger/metoder kobler det sig på?


I bogens tredje del forklares nødvendigheden af en praksis i hverdagen. Her gives læseren nogle værktøjer til, hvordan man helt konkret kan træne sine evner i opmærksomt nærvær på jobbet såvel som privat.


Teksten eksemplificeres hele bogen igennem ved hjælp af cases, hvor mennesker fra forskellige ervherv og med forskellig baggrund fortæller om arbejdet med mindfulness og den forskel, det har gjort for dem.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ind i mindfulness

Ind i mindfulness