Ind i pædagogikken Forstør
Kategorier / sektioner:

Ind i pædagogikken (Bog, Hæftet)

Af: Martha Mottelson

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 30-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788750052104
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

166,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ind i pædagogikken giver en kort og lettilgængelig introduktion til området og faget pædagogik. Bogen henvender sig til alle, som er nysgerrige på, hvad faget rummer, men især til nystartede studerende på uddannelser, som rummer pædagogiske dimensioner. Et særligt fokus for bogen er, hvordan pædagogikfaget kan være relevant for de pædagogiske professioner.

Bogen tager udgangspunkt i en tredeling af det pædagogiske fagområde. Første del handler om den praktiserede opdragelse og undervisning, som indgår i alle samfund. Dernæst følger en del, der diskuterer de mange idéer, teorier og forestillinger omkring pædagogisk virksomhed, der gennem tiden er blevet fremsat. Endelig præsenteres en del, der handler om, hvad det vil sige at undersøge pædagogiske problemstillinger og skabe viden om pædagogiske forhold. Bogen afsluttes med en række temaer, der er aktuelle og relevante at forholde sig til, når man arbejder inden for det pædagogiske felt.

Ind i pædagogikken anlægger en undersøgende vinkel og forsøger at inddrage læseren i de mange overvejelser, dilemmaer og selvmodsigelser, som kan være knyttede til pædagogiske problemstillinger og udøvelse af pædagogisk praksis. Bogen egner sig samtidig til studie- og studiegruppeaktiviteter, da der lægges op til, at læseren selv skal tænke videre over de problemstillinger, der bliver præsenteret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ind i pædagogikken

Ind i pædagogikken