Ind og ud med sproget: opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år (Bog, Ringordner, Dansk)

Af: Vibeke Flarup

Forlag: Dafolo
Format: Ringordner
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772816104
Udgave: 1. (29-08-2011)
Oplag: 1. (29-08-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Ringordner
Sideantal: 108
Illustrator: Thierry Capezzone
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ind og ud med sproget - Kopimappe til konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år. Med cd  
Denne kopimappe kan supplere og inspirere det daglige pædagogiske arbejde med at udvikle børnenes sprog. Den systematiske opbygning gør, at pædagogen let kan finde idéer inden for det sprogområde, der skal styrkes. Nogle kopisider lægger op til fælles forståelse og drøftelse, mens andre indeholder spilleplader eller andre materialer, der skal kopieres, lamineres og samles af pædagogen til sprogarbejdet med ét barn eller en gruppe af børn.
Forslagene i mappen henvender sig til aldersgruppen fra ca. 2 til 7 år. Idéerne tænkes anvendt i det almindelige sprogstimulerende arbejde både med de børn, der har behov for en generel indsats, og med de børn, der har behov for en fokuseret indsats.
Mappen henvender sig til pædagoger i dagtilbud samt tale-hørelærere og konsulenter på sprogområdet. Børnehaveklasselærere vil helt sikkert også kunne finde idéer til deres sprogundervisning i mappen, da indskolingsbørn møder i skolen med meget forskellige sproglige forudsætninger.
Med mappen følger en cd-rom med alle mappens aktivitetsforslag og illustrationer side for side i pdf-format, så man kan erstatte eventuelt bortkomne sider samt printe efter behov.
Vibeke Flarup er uddannet som lærer fra Holbæk Seminarium med specialundervisning som hovedfag. Endvidere er hun uddannet tale-hørelærer fra Danmarks Lærerhøjskole. Hun er ansat ved PPR i Hillerød. Vibeke har megen praktisk erfaring, både fra lærergerningen og som tale-hørelærer med undervisning, vejledning og rådgivning omkring børn og tale- og skriftsprog, skrivning og læsning. Vibeke har udgivet flere af sine egne undervisningsmaterialer samt holdt kurser og foredrag om børn og sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ind og ud med sproget: opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år

Ind og ud med sproget: opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år