Nedsat pris! Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin Forstør
Kategorier / sektioner:

Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin (Bog, Hæftet)

Af: Helle Bjerre

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 42
Dato for udgivelse: 2-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Ida Sofie Minke Anderson
ISBN-13: 9788793126558
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
105,65 kr
epub
48,15 kr

105,65 kr

-24.5%

Vejl. pris: 139,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Indianerdrengen Peta har ét mål: At vende til­bage til sin lejr, hvorfra han er blevet bortført. Han vil hur­tigt tilbage til sine forældre og sin bedste ven Benjo.
Peta befinder sig helt alene langt inde i skoven. Han er bundet på hænder og fødder. Han er sikker på, han aldrig slipper fri, for han er ikke nem at få øje på, og ingen kan høre ham råbe på hjælp.
Men hjælpen er ganske nær: Hans appelsin viser sig at have nogle ganske særlige evner, og den hjælper ham fri. Og ikke nok med det, den viser sig også være ret sjov. Især når den forvandler sig til andre væsner.
Han møder også Hjorteøje, en jævnaldrende pige. Hun er smaddersød . men hvorfor mon hun er helt alene ude i skoven? Er hun faret vild? Eller er der en anden grund? 
Om forfatteren:  Helle Bjerre (f. 1967) er opvokset i Vallensbæk. Hun er kontoruddannet og har tidligere arbejdet som jobkonsulent. I 2012 havde hun sin skønlitterære debut med science fiction-romanen Vandenberg. Helle har fire børn og har længe arbejdet med tanken om at skrive en børnebog. 

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
12-03-2015

Denne anmeldelse har jeg modtaget på min FB side fra Didde Skelmose:

Hej Helle nu har vi læst din bog om må sgu indrømme den er TOTAAAAAAL GOD ungerne René og jeg syntes den er super fed, får fantasien i gang og fed ide med appelsinen... Super sød historie rigtig godt fortalt. Ungerne ville tilbage i bilen fra kræmmermarked, for at høre mere bog vi glæder os heeeelt vildt til flere historier om ?peta og hans venner samt magiske appelsin. Jeg ser aldrig en appelsin på samme måde igen. Og super godt emne om mobning og hvordan det ikke kan betale sig at være dumme mod andre. Det var en super fed oplevelse og ved det ikke er sidste gang jeg læser den for mine bonusunger. Ungerne syntes den var vildt god, jeg spurte ind til hvert kapitel og de havde slugt alt. så herfra 6 stjerner Helle

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin

Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin