Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

INDvandrehistorier (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lena Smirnova

Forlag: gopubli.sh
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 77
Dato for udgivelse: 8-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Illustrator: Lena Smirnova
ISBN-13: 9788799497805
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

207,90 kr

-1%

Vejl. pris: 210,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen er en samling af sammenhængende personlige historier humoristisk fortalt og illustreret af en ´førstegenerations´ indvandrer.
Forfatteren møder Danmark og danskere med oprigtig interesse og ærlig vilje til at blive en del af det danske samfund. Nogle historier finder sted i Danmark, andre i Sovjet, men fortællingen kredser altid om bogens hovedemne – om integration.
Hvad der kræves af en tilflytter for at blive en del af et fællesskab, og hvad et nyt fædreland kan gøre (og ikke gøre) for at lempe integrationsprocessen. Forfatteren provokerer læseren med skarpe og ukonventionelle iagttagelser. Mange farverige illustrationer begået i naivistisk stil understreger fortællingens pointe og gør læsningen visuelt spændende.
Lektørudtalelese:
»Det ligner forsiden på en børnebog med fejlstavet titel, men det skal nok opfattes som sproglig finurlighed, og målgruppen er voksne. ... Hendes levende fortælling om forhold i hjemmelandet, især i koldkrigsårene, om bevsærligheder med afrejsen, med at finde arbejde, med at blive accepteret og forstået sprogligt som socialt, har en del hib til danskerene. Hun fortæller levende med et strejf af humor, og det ikke fejfri sprog kan ses som ærlig autenticitet. ... De gangske underholdende erindringsglimt er også et debatindlæg i den stående integrationsdebat.«
– Annemette Schønberg Johnsen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

INDvandrehistorier

INDvandrehistorier