Ingenmandsland Forstør
Kategorier / sektioner:

Ingenmandsland (Bog, Limryg)

Af: Tine Vilendal Petersen

Forlag: Dansklærerforeningen
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Serietitel: Ekko serien
Sideantal: 39
Dato for udgivelse: 18-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Andreas Ertsling
Redaktion: Lisa Marie Henderson
ISBN-13: 9788779967977
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

211,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Erik og hans venner er i en indædt sneboldkamp mod byens arbejderdrenge. I det helt store sneboldslag, hvor borgerdrengene står overfor arbejderdrengene i den afgørende kamp er det lige ved at gå gruelig galt. 
Samtidig raser krigen ude i den store verden.  ."Erik sætter farten ned, endnu tættere på kan han se, at de har bundet Hans til togskinnerne ude i ingenmandsland. Hans ligger på knæ, og hans hænder er surret sammen, og et tovværk forbinder dem til en jernbanesvelle. De skyder til måls efter ham. Hans ligger med ryggen til arbejderungerne, hans tøj skiller ad. De dumpe lyde af iskugler, der rammer Hans, blander sig med lyden af Eriks egen puls."

Ingenmandsland handler om at være barn under 1. Verdenskrig. Bogens første del er en flot illustreret, fiktiv fortælling, mens anden del af bogen præsenterer faktuelle oplysninger om det emne, den fiktive historie handler om - fx hvor længe varede 1. Verdenskrig, hvor mange omkom under krigen, hvilke våben brugte man, og hvad betyder ordet Ingenmandsland?

Ingenmandsland er den sjette bog i EKKO-serien, der kobler fiktion og fakta. Med serien kan litteraturarbejdet gå nye veje. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ingenmandsland

Ingenmandsland