Nedsat pris! Inkasso Forstør
Kategorier / sektioner:

Inkasso (Bog, Hæftet)

Forlag: Thomson - GadJura
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 11-2-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Medforfattere: Peter Arnt Nielsen, Rasmus Møller Madsen
ISBN-13: 9788761910257
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Peter Arnt Nielsen - Rasmus Møller Madsen
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

613,80 kr

-1%

Vejl. pris: 620,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Formålet med bogen Inkasso er at give en samlet gennemgang af inkassoloven, reglerne om inkassoomkostninger og den nye forenklede inkassoproces, der trådte i kraft 1. januar 2005.
Bogen er opdelt i tre. Første del er en lovkommentar, der bygger på forarbejderne til inkassoloven og den senere opståede praksis fra domstolene, Forbrugerombudsmanden og Advokatnævnet. Lovkommentaren behandler især lovens anvendelsesområde, autorisation, godkendelse af personale, udøvelse af inkassovirksomhed, herunder begrebet "god inkassoskik" og reglerne om afsendelse af påkrav samt administration af inkassoloven mv.
I anden del af bogen beskriver forfatterne reglerne om beregning af inkassoomkostninger og den nye inkassoproces fra januar 2005, der forventes at blive anvendt i langt de fleste tilfælde, hvor pengekrav skal tvangsinddrives.
Endelig handler sidste del af bogen om EU-rettens indflydelse på inkassoområdet. Det gælder især de gældende regler, men bogen beskriver også verserende forslag og initiativer fra EU-Kommissionen.
Bogen henvender sig til praktikere, dog især advokater, domstole, banker og ikke mindst inkassovirksomheder og virksomheder, der inddriver egne fordringer.
Forfatterne er lektor, ph.d. Peter Arnt Nielsen, Handelshøjskolen i København og konsulent, advokat Rasmus Møller Madsen, Advokatsamfundet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Inkasso

Inkasso