Nedsat pris! Inkluderende dagtilbudspædagogik: en grundbog Forstør

Inkluderende dagtilbudspædagogik: en grundbog (Bog, Hæftet)

Af: Mathilde Nyvang Hostrup

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Professionsserien
Sideantal: 228
Dato for udgivelse: 24-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788750043720
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Inkluderende dagtilbudspædagogik nuancerer inklusionsbegrebet og argumenterer for, at inklusion er et forståelsesgrundlag og dermed en grundlæggende tilgang til pædagogik og pædagogers arbejde i dagtilbud. Bogen tager fat i kerneområder inden for dagtilbudspædagogikken: relationer, fællesskaber, læring, læringsmiljøer, børneperspektiver, børn i vanskeligheder, faglighed, fagsyn og forældresamarbejde, som alle præsenteres ud fra et inkluderende perspektiv.
I mange dagtilbud handler arbejdet med inklusion om kulturforandringer, hvilket indebærer opgør med gamle vaner og individfokusering. Sådanne forandringsprocesser stiller store krav til hele den pædagogiske praksis og forudsætter, at vi indtager et helhedssyn, både i forhold til børnene i dagtilbuddet, men også i forhold til de mange pædagogiske tiltag, der igangsættes. Det vigtigste formål i arbejdet med inklusion i dagtilbud er at skabe øget kvalitet, der kan hjælpe med at sikre et solidt grundlag for alle børns trivsel og læring - både nu og på længere sigt.
Bogen er struktureret på baggrund af ´inklusionsblomsten´, som er en model, der kan bruges til at definere inklusionsbegrebet i en dagtilbudskontekst og til at skabe overblik over de forskellige perspektiver, der spiller ind på arbejdet mod et mere inkluderende dagtilbud.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Inkluderende dagtilbudspædagogik: en grundbog

Inkluderende dagtilbudspædagogik: en grundbog