Inklusion Forstør
Kategorier / sektioner:

Inklusion (Bog, Paperback)

Af: Peder Haug

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Det ved vi om
Sideantal: 51
Dato for udgivelse: 10-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Kåre Dag Jensen
ISBN-13: 9788772819723
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

247,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det ved vi om - Inklusion (inkl. hjemmeside).

I denne bog præsenteres et af de mest betydningsfulde begreber og praksisfelter i dagens skole, nemlig inklusion. Hvordan kan børn med forskellige baggrunde, køn og forudsætninger deltage aktivt sammen i sociale og faglige fællesskaber og samtidig realisere deres individuelle læringspotentiale? Dette spørgsmål kan inklusionsbegrebet give svar på, og det er muligt at omsætte begrebet til praktisk pædagogik.
Dybest set handler inklusion om forholdet mellem individet og fællesskabet, og denne bog giver en god forståelse for, hvad dette indebærer, og en række retningslinjer for, hvordan det kan realiseres i skolen. 

Serien 'Det ved vi om' består af en række praksisrettede og konkrete publikationer, der bibringer viden om aktuelle udfordringer for dagens skole. Serien præsenterer aktuelle pædagogiske temaer med det formål at gøre forskningsbaseret viden om forbedringer af skolen lettere tilgængelig for pædagoger, lærere og ledere. Seriens mål er at øge sandsynligheden for, at denne viden anvendes.
Seriens redaktører er Thomas Nordahl, professor i pædagogik ved Senter for praksisrettet utdanningsforskning (SePU) på Høgskolen i Hedmark og Ole Hansen, ekstern lektor ved Laboratorium for forskningsbaseret skoleudvikling ogpædagogisk praksis (LSP) på Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Inklusion

Inklusion