Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Innovationspædagogik: Kunsten at fremelske innovationskompetence (Bog, Paperback)

Af: Lotte Darsø

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 1-8-2019
Udgivelse: 2. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788759334737
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 01-08-2019)

Forventes på lager: 01-08-2019

Formater / udgaver

Bog
Paperback
260,15 kr
Hæftet
260,00 kr

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 257,14 kr Op til 418,60 kr
20 254,15 kr Op til 897,00 kr

Beskrivelse

Innovationspædagogik har siden bogen udkom første gang i 2011 vundet stor udbredelse på landets uddannelsesinstitutioner og i praksis. I bogen viser lektor Lotte Darsø, hvordan du som underviser, projektleder eller konsulent kan fremelske innovationskompetence. Udover en opdatering af relevante emner, begreber og eksempler er 2. udgaven også blevet beriget med nye afsnit om responsible innovation, økonomisk innovation, design thinking og sanselig læring.
Innovationskompetence dækker over evnen til at skabe innovation ved at navigere effektivt i samspil med andre i komplekse sammenhænge. For at indfange kompleksiteten i kompetencebegrebet introducerer forfatteren en analytisk skelnen mellem socio- og intrainnovative kompetencer.
Innovationspædagogik drejer sig om at designe og tilrettelægge undervisningsforløb, der fremelsker  deltagernes innovationskompetence. Bogens ledetråd er innovationsdiamanten, som skaber et krydsfelt mellem viden, ikke viden, relationer og koncepter. Fokus er på de sociale og pædagogiske rammer, der fremmer innovationsprocesser, og hvordan de kan skabes og udfoldes.
Formålet med bogen er at inspirere til fornyelse ved at tilbyde en række teoretiske modeller,  gennemprøvede metoder og nye praksisser, såsom skabelse af læringsrum for innovation, anvendelse af æstetiske og kunstinspirerede skabelsesprocesser samt ledelse af innovationsprocessen gennem forskellige sociale teknologier.
Med afsæt i sin egen forskning, diverse teorier og modeller samt sine mangeårige erfaringer, refleksioner  og eksempler fra praksis klæder Lotte Darsø således bogens læsere på til at undervise ikke bare om innovation men i innovation.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Innovationspædagogik: Kunsten at fremelske innovationskompetence

Innovationspædagogik: Kunsten at fremelske innovationskompetence